Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Filmvélemények

Orvlövész

Rajnai Erik · 1 éve
Mark Wahlberg zűrös életű tinédzser volt. Érettségit nem szerzett, 25 alkalommal volt ügye a rendőrséggel, börtönben volt gyilkossági kísérletért. Tudta, hogy ez nem járható út ezért visszaült az iskola padba. Érettségit tett és lediplomazott. Megbánta mindazt, amit akkor tett és mai napig próbálja jóvá tenni az akkori tetteit. 2001-ben létrehozta a Mark Wahlberg Youth Foundationt, hogy a mai fiatal, tinédzser gyermekek ne jussanak arra a sorsra, mint ő. Valamint aktív támogatója a The Good Shepherd Center for Homeless Women and Childrennek is. Számomra pont ezért szimpatikus annyira Mark, hisz nem mosogatja magát, hanem jóvá próbája tenni mindazt a rosszat amit tett. Karrierje nem indult egyszerűen. Rap műfajjal próbálkozott de a filmiparban mozgott otthonosabban.  1993-ban lépett először kamerák elé de az áttörés csak 2000-ben jött el. 
Hogy miért írok én ezekről? 
Mert a mostani film Mark egyik legismertebb alkotása.
Bob Lee Swagger Etiópiában teljesít szolgálatot, mikor árulás áldozata lesz. Otthagyja a sereget, elrejtőzik a kíváncsi szemek elől. Hazája mégis egy utolsó küldetésre szólítja: tervezze meg az elnök meggyilkolását. Mikor az ünnépejen lelövik az elnök mellett lévő személyt, Swaggernek menekülnie kell. Nyomozásba kezd. Vajon ki akar az elnök életére törni? 
Újabb példa, hogy nem kell egy filmet telepakolni CGI effektekkel, hogy jó film legyen.
Michael Peña, szerintem mindenki tudja, milyen jó színész. Az ő alakítása kifejezetten tetszett. Karaktere komikus, de nem fárasztó. Ő az, aki nem hiszi el, hogy Swagger lenne a merénylő. 
Wahlberg alakítása hibátlan. Remekül hozza a kívánt karaktert. A legapróbb részletekre figyelő megtört veterán. 
Markot nem egy filmben fogjuk látni jövőre. Számomra a jövő év legvártabb filmje a 22 kilométer. 
A filmet mindenkinek ajánlom, aki egy izgalmas és pörgős akciófilmet keres. 
 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Rajnai Erik
Sziasztok! Rég terveztem már, hogy elkezdek beszámolókat írni azokról a filmekről, melyeket éppen láttam. Végre eljött a pillanat. Szeretem a filmeket és a könyveket. Megragadnak engem a jó történetek. Blogom elsőszámú célja az, hogy felkeltsem az érdeklődést az adott filmről, hogy más is részesüljön az adott film nyújtotta élményben.