Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Filmvélemények

Vaksötét

Rajnai Erik · 1 éve
Vajon mit tennénk ha meg akarnánk védeni a vagyonunkat? Mi dönti el azt, hogy ki a gonosz? Az, aki vagyonát védi bármi áron? Vagy az, aki csapdába esik saját álnoksága miatt és az életét akarja menteni?
A Vaksötét ezen kérdésének megválaszolását bízza a nézőre.
Ditroitban járunk. Három fiatal megelégeli a nélkülözést és rákap a piti rablásokra. Kapnak egy fülest egy fickóról, aki 300000 dolcsit tart magánál. Erre a vagyonra szomorú úton tett szert. Kislánya egy autós gázolásnak lett áldozata. De van itt még valami. A bácsi afganisztánban elvesztette látását. Kit érdekel ez ha szegény fiatalok el akarnak menni a városból? "Főhőseink" lekiismeret teljes hiányában be is törnek. Azonban a ház gazdája igyekszik megvédeni vagyonát. Megkezdődik a hajsza, ami alatt a nézőnek el kell döntenie az előbb említett kérdéseket.
Nem tagadom, számomra a pszichopata gyilkológép százszor szimpatikusabb. Ha belegondolunk a három fiatal gerinctelen férgek. Egy idős bácsit kirabolni, aki ráadasul vak is. Szerintem visszataszítóak. A film mégis igyekszik őket beállítani pozitívnak. Igaz az élet védelme mindent felülír mindent. De ha saját sorsukat vívják ki?
A filmet ajánlom mindenkinek, aki szereti a pörgős és para filmeket.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Rajnai Erik
Sziasztok! Rég terveztem már, hogy elkezdek beszámolókat írni azokról a filmekről, melyeket éppen láttam. Végre eljött a pillanat. Szeretem a filmeket és a könyveket. Megragadnak engem a jó történetek. Blogom elsőszámú célja az, hogy felkeltsem az érdeklődést az adott filmről, hogy más is részesüljön az adott film nyújtotta élményben.