Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Filmvélemények

Űrdongó

Rajnai Erik · 11 hónapja
A Transformers filmekről úgy gondolják, hogy bármit is tegyenek le az asztalra, a célközönségnek úgyis tetszeni fog. Ez teljesen igaz. Én Transformers rajongó vagyok, legyen szó: videójátékokról, robotfigurákról, animációs sorozatokról vagy filmekről. Attól, hogy valaki rajong ezekért a filmekért, az nem jelenti azt, hogy nem látja az esetleges hibákat.
Számomra ...

Mission: Impossible Utóhatás

Rajnai Erik · 12 hónapja
Tom Cruise neve hallatán a legtöbb embernek rögtön az a híressé vált jelenet ugrik be, amikor egy feketébe öltözött csóka ereszkedik le egy kötélen. Tom a Mission: Impossible filmekkel bebiztosította hírnevét magának. 
Legújabb rész két évvel az előző rész után kezdődik. Solomon Lane lekapcsolása nem állította le a Szindikátust. Ethan ...

Orvlövész

Rajnai Erik · 1 éve
Mark Wahlberg zűrös életű tinédzser volt. Érettségit nem szerzett, 25 alkalommal volt ügye a rendőrséggel, börtönben volt gyilkossági kísérletért. Tudta, hogy ez nem járható út ezért visszaült az iskola padba. Érettségit tett és lediplomazott. Megbánta mindazt, amit akkor tett és mai napig próbálja jóvá tenni az akkori tetteit. 2001-ben létrehozta ...

Ellenállók

Rajnai Erik · 1 éve
A II. világháború igazi aranybánya a filmiparnak. Számos mozzanata, részlete feldolgozható: afrikai hadszintér, japán harcok, Pearl-Harbor, hátországok élete, holokauszt. Minden évben kapunk legalább egy filmet, ami ezek valamelyikével foglakozik.
A holokauszt az a téma, ami sok vitát vet fel, de ha egy film ezzel foglakozik, általában nagy sikert arat.
Az ...

Álmok otthona

Rajnai Erik · 1 éve
Annyiszor hagyatkoztam már erre filmre, hogy úgy gondoltam ideje írnom róla.
Találkozásom vele rendkívül érdekes volt. Emma (kishúgom) épp filmet keresett, amikor talált egy címet, ami egy remek családi filmet sejtetett. Hamar kiderült, hogy egy misztikus thriller. Másnap halottam milyen jó film, ezért úgy voltam vele, ezt látnom kell.
A ...

Vérmesék

Rajnai Erik · 1 éve
Vannak filmek melyek szinte elvesznek a nagy címek között. Attól, hogy egy film nem rengette meg a világot, még lehet nagyon jó.
Ez a film elfoglalta számomra a legjobb vígjáték trónját. Néhány rendező elfelejti, hogy a trágárság önmagában nem vicces. Egy vígjáték nem attól lesz jó, hogy a karakterek túldramatizáltan ...

Nyomtalanul

Rajnai Erik · 1 éve
Mikor valaki alkotói válságba kerül, igyekszik keresni valamit ami ihletet ad. Így került figyelmembe egy svéd thriller trilógia első része.
Carl Morck egy türelmetlen nyomozó. Egy nyomozás során türelmetlensége egy kolégája életébe kerül, társa megnyomorodik, valamint ő is majdnem odavész. Felesége elválik tőle, élete romokban. Megnyugvást egyedül a nyugtató és ...

Vaksötét

Rajnai Erik · 1 éve
Vajon mit tennénk ha meg akarnánk védeni a vagyonunkat? Mi dönti el azt, hogy ki a gonosz? Az, aki vagyonát védi bármi áron? Vagy az, aki csapdába esik saját álnoksága miatt és az életét akarja menteni?
A Vaksötét ezen kérdésének megválaszolását bízza a nézőre.
Ditroitban járunk. Három fiatal megelégeli a ...

Hang nélkül

Rajnai Erik · 1 éve
Kaptam visszajelzéseket, hogy írhatnék horrorfilmről is véleményt.
Az igazat megvallva nem szeretem a horrort. Nézegettem a 2018-as felhozatalt, mikor megpillantottam egy érdekes filmet. Majdnem semmi beszéd nincs benne? Milyen film lehet ez? Nos, nagyon tetszett.
A film cselekménye nem hosszú, mindössze 90 perc, de ezt a játékidőt megfelelően használja ki. ...

Viharsziget

Rajnai Erik · 1 éve
Erre a filmre későn figyeltem fel. Nagyon szeretem a pszicho-thrillereket. Ez a szeretet az Álmok otthona után alakult ki igazán.
Véleményem szerint Leonardo DiCaprio már itt megérdemelte volna az Oscar díjat. Remekül hozza a háborús eseményektől, családi veszteségektől megtört rendőrbírót.
A történet:
1954-et írunk. Teddy Daniels rendőrbíró társával, Chuck Aule-vel ...
Rajnai Erik
Sziasztok! Rég terveztem már, hogy elkezdek beszámolókat írni azokról a filmekről, melyeket éppen láttam. Végre eljött a pillanat. Szeretem a filmeket és a könyveket. Megragadnak engem a jó történetek. Blogom elsőszámú célja az, hogy felkeltsem az érdeklődést az adott filmről, hogy más is részesüljön az adott film nyújtotta élményben.