Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Filmvélemények

Mission: Impossible Utóhatás

Rajnai Erik · 12 hónapja
Tom Cruise neve hallatán a legtöbb embernek rögtön az a híressé vált jelenet ugrik be, amikor egy feketébe öltözött csóka ereszkedik le egy kötélen. Tom a Mission: Impossible filmekkel bebiztosította hírnevét magának. 
Legújabb rész két évvel az előző rész után kezdődik. Solomon Lane lekapcsolása nem állította le a Szindikátust. Ethan Hunt új küldetést kap: akadályozza meg, hogy a szervezet tömegpusztító fegyverhez jusson. 
A történetről nem mondanék többet. Ezt a filmet mindenkinek látnia kell, akik szeretik az olyan filmeket, ahol a történet szövevényes, a karakterek kidolgozottak és szeretik az izgalmakat.
Minden egyes harcjelenet rendkívül kidolgozott. Az élmény átélésében rendkívül nagy segítséget nyújt a kamerakezelés. 
Sokáig nem értettem mit lehet szeretni a kémfilmekben. Ha van köztetek olyan akit hasonló kérdés foglalkoztat, annak ajánlom ezt a sorozatot. Az első rész valamilyen szinten  kakukktojás, de érdemes megnézni azt is.
Luther a kedvenc figurám a filmben. Mondjuk ehhez hozzátesz a briliáns szinkronhang is. Nincs az embernek olyan érzése, hogy ő a film kötelező négere. Igazából az egész sorozatban nem találni olyan karaktereket, akik egy síkra épülnek. Mindegyiküknek megvannak a maguk motivációja, belső harcuk.
Henry Cavill és Tom Cruise közti kontraszt nagyon élvezhető volt. A beszólogatások nem voltak erőltetettek. Remekül dolgoztak a megjelenés közti kontraszttal is. Tom az alacsony és gyors, Henry pedig, mint egy hegyomlás harcol.
A film visszatérő elemei nem lesznek unalmasak. Pont egy jóleső borzongást okoz, amikor meghalljuk a "Küldetése, már amennyiben vállalja..." mondatokat. Vagy a híressé vált zene, amit annyiszor hallottunk már más filmekben.
Ha számodra kimaradtak ezek a filmek, akkor szerintem pótold, mert nem fogsz unatkozni közben, azt megígérhetem.
Kedvcsinálásként egy előzetes.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Rajnai Erik
Sziasztok! Rég terveztem már, hogy elkezdek beszámolókat írni azokról a filmekről, melyeket éppen láttam. Végre eljött a pillanat. Szeretem a filmeket és a könyveket. Megragadnak engem a jó történetek. Blogom elsőszámú célja az, hogy felkeltsem az érdeklődést az adott filmről, hogy más is részesüljön az adott film nyújtotta élményben.