Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Filmvélemények

Marvel Kapitány

Rajnai Erik · 1 hónapja
Zseniális, látványos, akciódús, természetfeletti, izgalmas, csodálatos, sikeres. Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni az MCU filmeket, melyek messze a legsikeresebb filmuniverzum tagjai. Számos film kötődik ehhez, melyek mindig megtalálták a célközönséget, de nem csak a képregény fanok szerették és szeretik a mai napig. Bár minden út rögös, a  Marvel is sikeresen  félrenyúlt, méghozzá a Marvel Kapitány filmmel. Hogy mi is volt vele ekkora probléma? Önmagában már a sajtó se volt valami pozitív, hisz a főszereplő, Brei Larson a férfi ellenes írásairól, interjúiról volt híres abban az időszakban. Másrészt, a karakter igen megosztó, és nem is valami sikeres.
A történet ott kezdődik, mikor a Kree-k majdnem véglegesen kiírtják a Srull fajt, kik képesek felvenni bárki alakját. A kree faj egyik tagja a Földre kerül és itt kell rájönnie ki is ő és, hogy az ő végzete az, hogy valami világmegváltó dolgot tegyen. 
A történet egyszerűen béna, egy pillanatig se tudott lekötni, pedig minden Marvel filmet szeretek. A legrosszabb az egészben, hogy olyan hangulata van az embernek, mintha ezt a filmet el se akarták volna készíteni. Akkora beharangozója volt, hogy majd biztos ő fogja Thanos seggét szétrúgni, de mint tudjuk, ez nem történt meg. Másrészt meg sincs indokolva, hogy a szerencsétlen Srull fajt egyáltalán, miért kell kiírtani? De az, hogy Nick Fury hogyan vakul meg fél szemére, az valami botrányosan bugyuta volt. Remélné az ember, hogy legalább a látvány megmenti a filmet, vagy a humor. Nos a látványt nem kell ecsetelni, hogy mennyire elképesztő, hisz egy olyan filmről beszélünk aminek a szemünk a célja, de ez semmivel nem kárpótol. A humor nagyon fárasztó. Utoljára az Aquaman-ben éreztem ennyire kínos poénokat. A legrosszabb az, hogy bármily alacsony elvárással is ülünk le a film elé, képes meg azt is alulmúlni. 

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Rajnai Erik
Sziasztok! Rég terveztem már, hogy elkezdek beszámolókat írni azokról a filmekről, melyeket éppen láttam. Végre eljött a pillanat. Szeretem a filmeket és a könyveket. Megragadnak engem a jó történetek. Blogom elsőszámú célja az, hogy felkeltsem az érdeklődést az adott filmről, hogy más is részesüljön az adott film nyújtotta élményben.