Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Filmvélemények

Hang nélkül

Rajnai Erik · 1 éve
Kaptam visszajelzéseket, hogy írhatnék horrorfilmről is véleményt.
Az igazat megvallva nem szeretem a horrort. Nézegettem a 2018-as felhozatalt, mikor megpillantottam egy érdekes filmet. Majdnem semmi beszéd nincs benne? Milyen film lehet ez? Nos, nagyon tetszett.
A film cselekménye nem hosszú, mindössze 90 perc, de ezt a játékidőt megfelelően használja ki. Megteremti az alap hangulatot, megismerjük a súlyát annak, mi történik, ha felelőtlenek vagyunk. Nagyon egyszerű, meghalunk. Földre szálltak az idegenek, akik vakok, de hallásuk kifinomult. A film főszerepében egy család áll. Az ő mindennapjaikat ismerjük meg, ami annyiban különbözik a mi mindennapi életünktől, hogy nem beszélnek, minden tettüket belengi a haláltól való félelem.
Nem igazán szeretnék többet mondani a filmről, mert mindenkinek személyesen kell átélnie a film nyújtotta élményt, amiben nagyban segít ha körülötted teljes csönd van.

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Rajnai Erik
Sziasztok! Rég terveztem már, hogy elkezdek beszámolókat írni azokról a filmekről, melyeket éppen láttam. Végre eljött a pillanat. Szeretem a filmeket és a könyveket. Megragadnak engem a jó történetek. Blogom elsőszámú célja az, hogy felkeltsem az érdeklődést az adott filmről, hogy más is részesüljön az adott film nyújtotta élményben.